Vilt tassen GTST

Vilt tassen GTST  Er zijn geen producten in deze categorie.

Vilt Tassen GTST van ZebraTrends

Als sinds jaren het lievelingsprogramma van miljoenen Nederlanders; Goede Tijden Slechte Tijden is niet alleen de meest succesvolle soap die ooit op de Nederlandse televisie is verschenen, maar ook een baanbrekend programma in zijn eigen recht dat een onuitwisbare plek in de vaderlandse tv-geschiedenis voor zich heeft opgeëist. Daarom, speciaal voor alle hardcore fans (maar ook voor ieder ander die gewoon van kwaliteitstassen met een trendy design houdt) heeft LiefZebraatje.nl nu een collectie prachtige ZebraTassen verkrijgbaar die een directe link met GTST delen. De verschillende tassen uit de collectie Vilt Tassen GTST zijn namelijk allemaal “bekend van tv”, aangezien dit dezelfde designs zijn die je je favoriete personages op hun avonturen en persoonlijke drama’s door Meerdijk met zich mee hebt zien dragen.

Grote variëteit met hoge kwaliteit

De  verzameling Vilt Tassen GTST is een omvangrijke collectie die een grote verscheidenheid aan elegante damestassen omvat, die qua ontwerp zo gevarieerd zijn dat ze aan elke behoefte tegemoet komen en op ieders persoonlijke smaak afgesteld kunnen worden. Zo kun je in deze lijn o.a. shoppersnatural bagvilttassenbig bags, en nog veel meer vinden; voor ieder wat wils! Op deze manier kan iedereen wel een tas vinden die precies doet wat je ervan verwacht. Deze oneindige inzetbaarheid heeft men bereikt door een grote variëteit aan tassen met een verschillend ontwerp en een verschillende uitstraling aan te bieden, die echter op één punt allemaal exact hetzelfde zijn: In hun kwaliteit. De manier waarop de tassen uit de GTST-lijn in elkaar zijn gezet, is namelijk ouderwets stevig gebleven. De ontwerpers van ZebraTrends hebben ervoor gezorgd dat er aan de constructie van deze tassen niet te tornen valt, en dat deze tassen zodoende een uiterst lang uithoudingsvermogen hebben wat betreft het veilig en droog houden van je persoonlijke spulletjes. Dat ze daarnaast ook zo trendy en bijdetijds zijn dat de populairste soap van Nederland ze met liefde in beeld brengt, is natuurlijk ook veelzeggend ...

Modieuze en veelzijdige damestassen met sterrenuitstraling

Maar om heel eerlijk te zijn, is en stevig ontwerp natuurlijk ook niet alles; het oog wil immers ook nog wat ... Daarom zijn alle tassen uit de GTST collectie ontworpen vanuit het basisprincipe dat kwaliteit niet lelijk hoeft te zijn! Welnee; elke tas heeft daarom een modieus en uniek design waar je in iedere situatie en elke omgeving hoge ogen mee zult gooien. Met hun super-elegante en gedistingeerde uitstraling zijn dit geen tassen voor kleine meisjes meer, maar voor (jonge) dames die stijl en klasse op waarde weten te schatten. Of je nu een tas nodig hebt om mee uit winkelen te gaan, of je een veilig plekje voor je boeken zoekt, of wat je behoefte ook mag zijn, met een ZebraTas weet je zeker dat je eigendommen veilig, heel en droog zijn opgeborgen, en dat ze er aan het einde van de rit in dezelfde staat uitkomen als ze erin zijn gegaan; maar wel op een meest elegante en stijlvolle manier, en met een tas uit de GTST-collectie natuurlijk ook nog met dat extra beetje sterallure!