Reistassen

Reistassen  Er zijn geen producten in deze categorie.

Schooltas, Reistas of Allebei?

Om de webwinkel van Liefzebraatje zo overzichtelijk mogelijk te maken, hebben wij ons hele assortiment onderverdeeld in verschillende categorieën zoals damestassen, schooltassen, merken, leren tassen en sale bijvoorbeeld, waarbij elke categorie weer een eigen onderverdeling kent. Alle producten voor kinderen – van de jong tot jongeren – vind je op de website van Liefzebraatje onder de categorie ‘schooltassen’. De groep ‘reistassen’ een onderdeel van de categorie ‘schooltassen’ omvat verschillende reisproducten vinden van de beste merken met de meest originele ontwerpen en designs. Luier-, of verzorgingstassen, kindertrolley’s. rugzakken met wieltjes en weekendtassen van topmerken als Room Seven, Stephen Joseph, Zebra Trends, Pick & Pack en Skip Hop.

“Selluf Doen!”

Met een kleintje op pad gaan is vaak nog een hele onderneming. Vooral wanneer de gevreesde peuterpuberteit begint en de kleine voortaan alles zelf wil doen. Dat zijn van die momenten waarop het handig is als de kleine “Selluf Doen” zijn of haar eigen tas heeft om alles wat de kleine peuter perse mee wilt nemen, of nodig heeft, in te vervoeren. En zo’n kleintje wil dan natuurlijk ook zelf zijn tas dragen. De rolling rugzak van Stephen Joseph zou dan echt een uitkomst zijn. De schattige rugzakken die eruit zien als vliegtuig of vlinder kunnen niet alleen op de rug gedragen worden maar dankzij de wieltjes en het uittrekbare handvat kan jouw kind, net als een piloot, de rugtas als trolley achter zich aan rollen. En als er meer mee moet, voor vakanties en logeerpartijtjes bijvoorbeeld, dan is een leuke trolley (kleine koffertje op wieltjes) voor je kind ideaal! De trolleys van Room Seven met 3D paddenstoel of Raket zijn echt geweldig. Maar ook de trolleys van Steven Joseph en Skip Hop (met verschillende leuke dieren thema’s) en van Pick & Pack (met grappige figuurtjes) zullen vast erg in de smaak vallen bij de kleine deugniet. Deze trolleys zijn allemaal niet alleen super leuk om te zien maar ze zijn vooral ook heel praktisch. Natuurlijk omdat er van alles in past, maar vooral ook omdat als handbagage nog erg van pas zullen komen wanneer jullie met het vliegtuig reizen. Voor een kleintje kan een vliegreis erg lang duren, maar met al de lievelingsspulletjes en anti-vervelingsspulletjes bij de hand zal de reis achter de rug zijn voordat de kleine dreumes er erg in heeft.

Geef Zo’n Leuke Kinderreistas Eens Cadeau

In de webwinkel van Liefzebraatje zijn veel reistassen voor kinderen te vinden. Zoals rugzakken, trolleys, duffels en weekendtassen bijvoorbeeld. Allemaal van topmerken, in verschillende uitvoeringen, thema’s en prijsklassen. Voor elk budget is er wel een super leuke reistas te vinden voor je kind, je kleinkind, je neefje of je nichtje. Leuk als verjaardagscadeautje, voor Sinterklaasavond, voor onder de kerstboom, of gewoon zomaar voor de vakantie of dat logeerpartijtje bij opa en oma. Geloof me, elk kind zou een gat in de lucht springen met zo’n mooie kinderreistas.

‘Gemak dient de mens’ bij Liefzebraatje

Onder de peuter-, en kleuterschoolkinderen  hebben jongens en meisjes vaak nog dezelfde interesses. Vooral dieren doen het erg goed bij deze leeftijdsgroep. Een grappige, kleurige Skip Hop trolley dat er uitziet als een grappige giraffe, uitgeslapen uiltje of blij bijtje bijvoorbeeld, compleet met lachende snoetjes en uitstekende oortjes voor een leuk 3D effect, of een reistas van Stephen Joseph met schattige dierenillustratie van een vosje, aapje of vlindertje zal het hartje van je peuterprinsesje of kleuterknulletje al snel veroveren.
Bij oudere basisschool kinderen beginnen de interesses van jongens en meisjes steeds meer van elkaar te verschillen. Onderwerpen als robots, vliegtuigen, dinosaurussen of piraten zijn vaak typische zaken waar de aandacht van jongens naar uitgaat terwijl de belangstelling van meisjes vaak meer op het terrein ligt van paarden, ballet en lieveheersbeestjes. En wat is er voor een kind nou leuker dan spulletjes van hun favoriete onderwerp mee te nemen in een tas dat helemaal bij hun interesse aansluit? Zo wordt logeren en naar school gaan nóg leuker!
Maar waar vind je zulke tassen nou? In de webwinkel van Liefzebraatje natuurlijk.
De aller leukste, grappigste en vrolijkste schooltassen en reistassen voor kinderen bestel je gemakkelijk, snel en voordelig bij Liefzebraatje.nl! Helemaal handig met de pakjesavond van Sinterklaas in aantocht of om als sierlijk verpakt cadeautje onder de kerstboom te leggen. De meeste kinderen zijn nieuwsgierige aagjes en houden alles in de gaten, vooral wanneer de feestmaand december steeds dichterbij komt. Om ongemerkt voor cadeautjes te shoppen kan voor ouders vaak een hele klus zijn. Maar bestel die leuke kindertas gewoon vanuit huis (of vanaf je werk) door naar Liefzebraatje.nl te gaan, de categorie ‘schooltassen’ te openen en in de rubriek ‘reistassen’ de tas of trolley te kiezen met zijn of haar favoriete onderwerp. Met één druk op de knop plaats je jouw bestelling, afrekenen doe veilig en vertrouwd online en de rest regelt Liefzebraatje voor je! Het pakketje wordt – netjes verpakt in een neutrale doos – meestal al de volgende dag bij je thuis bezorgd door PostNL. Maar bestel wel op tijd of houd de productvoorraad in onze webwinkel goed in de gaten want in de aanloop naar de feestdagen gaan onze producten als warme broodjes over de toonbank!