Portemonnees

Portemonnees  Er zijn geen producten in deze categorie.

Portemonnees en portefeuilles

Portemonnees en portefeuilles uitsluitend de beste kwaliteit leersoorten. Bij het ontwerpen van onze portemonnees combineren we duurzame kwaliteit met tijdloze designs. Voordat een portemonnee onze fabriek verlaat wordt deze onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole. Hierdoor zijn we er zeker van dat u met een Chesterfield portemonnee een product in huis haalt waar u jarenlang van kan genieten.

De RFID bescherming in onze portemonnees is uniek. U denkt wellicht aan harde, metalen cases in een portemonnee om uw pasjes veilig te houden. Bij The Chesterfield Brand is dit niet het geval. Wij maken gebruik van unieke, zachte materialen in de voering van onze portemonnees. Hierdoor behoudt de leren portemonnee zijn klassieke model terwijl uw geld toch veilig is.

Door gebruik te maken van de hoogste kwaliteit leersoorten in onze producten kan u er van uit gaan dat uw leren portemonnee jarenlang mee gaat. Het gebruik van full-grain leer zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Full-grain leer staat bekend als het beste leer dat er te verkrijgen is. Ons wax pull-up leer ondergaat een speciale wax behandeling. Hierdoor trekt er een speciale wax in het leer waardoor het erg zacht wordt en een unieke touch krijgt. Waar krasjes op andere leersoorten altijd zichtbaar blijven, heeft ons leer als kenmerk dat krasjes makkelijk weggewreven kunnen worden met een zachte doek. Hierdoor blijft uw leren portemonnee jarenlang goed.