Kids A4 Junior

Kids A4 Junior  Er zijn geen producten in deze categorie.

De luxe Zebratrend trendy junior schoudertassen

 Super trendy junior schoudertassen met een verstelbare schouderband is hip en happening onder de meiden. De Shiny Pink Lady tot Tropische sferen - ze zijn er allemaal! Yeah! Finally een junior tas die vol glitters zit en toch über stoer gedragen kan worden. Zo'n tas was er nog niet! Dus wij zijn er ontzettend blij mee.  

Tropische kleuren 'Zebra tassen Tropical'

Een Junior A4 Tropical met een groot glimmend hart en een strikje maakt de tas ECHT meisjes waardig. EN meiden hebben nou eenmaal ontzettend veel met zich mee te dragen niet?! Hoe ideaal is het dan, dat je deze tas lekker vol kan proppen met allerlei girly spullen.  

Het buitenbeentje

Een sterretje - een lieve tekst, een hartje - je kan het zo gek niet verzinnen of de tas is ermee versierd. Natuurlijk is het strikje altijd van de partij en vormt dan ook ECHT wel, een mini statement voor deze mini zebra tassen collectie. De Tropical duo hart, is toch wel het buitenbeentje in deze collectie. Een stoere canvas Junior A4 schooltas, met een opvallend twee-kleurig hart, máár zonder strikje! Dus ben jij niet zo'n strikjes fan... dan is er speciaal 1 voor jou ontworpen, zonder strikje! 

Het kleurenpaneel

Blauw - roze - geel - zwart - rood ... heb jij een favoriete kleur? De trendy schoudertassen kennen geen favoriete kleur en dus was het errûg lastig om een kleur te kiezen waarin deze tassen ontworpen zouden moeten worden. Zebra heeft gekozen voor een heel kleurenpaneel aan tassen - Lucky you! want nu is kiezen voor jou ook 10 x makkelijker toch?! 

 Ben jij een girly girl of meer een stoere chick? De Zebra Trends Junior A4 shoudertas past bij elke girl..... Dus kies je tas en SHINE!