Mojo

Mojo  Er zijn geen producten in deze categorie.

Mojo Rugzak: de perfecte schooltas

Mojo is een woord van kracht en macht en schoonheid dat zijn oorsprong in West-Afrika vindt, en dat magisch amulet, supernatuurlijk geluk, persoonlijke aantrekkingskracht en charme betekent. En da’s een goede naam voor de nieuwe Mojo collectie van Liefzebraatje.nl, aangezien de tassen uit de Mojo-lijn allemaal iets onmiskenbaar magisch hebben ...

Absoluut uniek design!

Wat onmiddelijk opvalt, is dat elke tas uit de Mojo-collectie absoluut uniek is. Zoek wat je wilt, maar je zult hier geen twee tassen vinden die qua ontwerp ook maar enigszins op elkaar lijken. Daarom is er in deze lijn voor iedereen wel een rugzak te vinden die precies bij zijn of haar persoonlijkheid of individuele voorkeur past. Of je nu voor een roze bloemendesign gaat, of voor een bling-doodshoofd of misschien toch liever een spijkerbroekenmotief, deze rugzakken zijn uniek en eigengereid tot op het bot, omdat de tassen uit de Mojo-collectie ontworpen zijn voor de echte individualisten op school, voor stoere jongens en meiden met lef die hoe dan ook anders dan de rest van de klas willen zijn, die onafhankelijk zijn en hun eigen weg door het leven bewandelen, hun eigen gevoel voor stijl hebben. Kortom: Die weten wat ze zelf mooi vinden! Daarom is elk ontwerp in de Mojo-collectie ook helemaal anders vergeleken met zijn broeders, omdat een echte individualist een rugzak nodig heeft die perfect bij zijn of haar eigen stijl past.

Maar ook praktisch en degelijk

Het is duidelijk dat de ontwerpers van Mojo veel aandacht aan de buitenkant van deze rugzakken hebben geschonken, om ervoor te zorgen dat het design van deze tassen estetisch ongenaakbaar is, maar tegelijk zijn ze de binnenkant natuurlijk ook niet vergeten:Mojo is namelijk meer dan alleen een mooi uitziende buitenkant, maar heeft ook een constructie onder de motorkap die ervoor zorgt dat zowel de kwaliteit als de praktische bruikbaarheid van deze tassen ouderwets degelijk zijn gebleven. Mojo heeft er namelijk naar gestreeft om een supertrendy en modern ontwerp te combineren met een superdegelijke constructie, waar verder niets aan te tornen valt. En het resultaat van deze ambitie om de best mogelijke rugzakken te produceren, heeft geleid tot een lijn aan strakke en trendy draagtassen die oerdegelijk zijn, die nooit zomaar opgeven, en waar je in elke situatie hoge ogen mee gooit. 

De perfecte combinatie van trendy, degelijk en bruikbaar

Dankzij deze grondig uitgedachte contructie is een tas uit de Mojo-collectie niet alleen een individualistisch statement van je persoonlijke identiteit waar je gewoon geen nee tegen kan zeggen, maar is het ook een ideale oplossing voor alles wat je dagelijks weer met je mee moet dragen: Of je nu een veilig plekje voor je schoolboeken nodig hebt, of je ergens je sportspullen op moet bergen, met een draagtas van Mojo weet je zeker dat je eigen spulletjes elke keer weer veilig en droog blijven, wat je ook doet en waar je ook bent. Ook wordt het dankzij de klassieke stevigheid die deze rugzakken bezitten makkelijker dan ooit om relatief zware lasten comfortabel op je rug mee te dragen, wat natuurlijk belangrijk is als je elke dag weer met een tas vol boeken naar school gaat. Kortom: Mojo is niet alleen de perfecte rugzak voor elke situatie, en ideaal voor op school, maar voegt ook nog een vleugje magie aan je leven toe; en wie wilt dat nu niet?