Kindertrolley's

Kindertrolley's  Er zijn geen producten in deze categorie.

Skip Hop kindertrolley's on Tour!

Waar gaat dat rollende koffertje met dat leuke kindje naar toe?! Je ziet ze vaak voorbij komen op de luchthaven; een über schattige trolley met een dolblij kiddie. Het kan niet anders, dat deze kindertrolley's van Skip Hop zijn. Een giraffe, een aap, een bij, een uil en een lieveheersbeestje - zijn DE diertjes die beschikbaar zijn in de trolley variant. 
Koffertje gepakt?! Tijdens de 'ik ben 2 en zeg vooral lekker NEE' - fase - is het heerlijk dat die kleintjes, hun eigen koffertje kunnen 'pakken'. Heb jij (als ouder) gelijk even een momentje om je eigen On-Tour dingen bij elkaar te rapen. Dit kan namelijk nog best een uitdaging zijn, in deze fase van je 'kiddie bestaan'. Heeft de Skip Hop 'familie' het jou even makkelijk gemaakt!

Driftig buien?!

Die kleine kampioen zal ongetwijfeld de show stelen onderweg, maar dat ben je ondertussen vast wel gewend. Nu even geen driftbuien midden op de vloer van de supermarkt of wegrennen, terwijl je net 2 volle boodschappentassen aan het dragen bent ... die kleine is zo onder de indruk van zijn rijdende dierentuin dat je mini-you OPEENS weer weet wat 'zoet zijn' betekent. #is-dat-even-een-fijn-momentje !

Kids naar school

Fun én functioneel is deze zoo bagage zeker! Niet alleen ideaal om mee te nemen op reis maar ook MEGA handig voor als ze (strakjes) naar de kleuterschool gaan. Dat wordt nog eens een goede aankoop (ha!). JAA - die fase komt er ook aan! De Skip Hop kindertrolley's rollen vrolijk, overal mee naar toe met jouw kleintje. Heerlijk toch! Dat scheelt weer sjouwen met die overvolle luiertas, die je al vanaf de geboorte (als een soort van 2de kindje) met je mee draagt. EN, deze 'tas' op wieltjes' is altijd beter dan je on-the-go dierenrugzakje volproppen, omdat je net iets te weinig ruimte hebt voor al die kleding-knoei-momentjes.

Waar ga jij heen met je Skip Hop kindertrolley on tour?! #bestemming-onbekend.