Filteren

Geactiveerde filters:
  Categorieën

  Skip Hop

  Skip Hop  Er is 1 product.
  Toont 1 - 1 van 1 item
  • Skip Hop Luiertas Grand Central Cinnamon
   0 Beoordeling(en)

   Luiertas Grand Central van Skip Hop is een praktische, compacte tas waar meer in past dan je denkt. Grand Central is stijlvol en ruim: er past zo veel of weinig in als je wilt.

   € 120,00
   Op voorraad
  Toont 1 - 1 van 1 item

  Gezinsuitbreiding bij de Skip Hop familie!

   Sta je op het punt om weg te gaan - komt je kind met een handvol treintjes aanzetten om mee te nemen. Het liefst ook nog een boekje en "een of ander" raar onderdeel van een speelgoed item. Serieus?! moet ik dat allemaal meeslepen?! Om geen "ik ben 2 en ik zeg NEE" situaties te laten ontstaan, stop je alle "ellende" in je jaszak en vertrek je met een zeer tevreden kind en een 5 kilo zware jas naar buiten. 

  De Skip Hop Familie

  Hebben "wij" moeders even mazzel! Er is gezinsuitbreiding geweest bij de Skip Hop familie! Peuters en kleuters zijn helemaal onder de indruk van deze nieuwste telgen! De ondeugende aap (die wellicht sprekend qua karakter, op je mini-you kan lijken), de panda rugzak, de giraffe en vele andere dieren vormen samen DE Skip Hop dierentuin, op kinderdagverblijven en schoolpleinen. Mini fashion #2 zullen we maar zeggen! 

  Lunchies

  De Skip Hop familie laat zich overal zien. Deze populaire EN perfecte rugzakjes van Skip Hop, zijn helemaal Lunchies Proof! De "Zoo Lunchies" maken (lunch)tijd voor de kleintjes extra leuk. Met een broodtrommel en een drinkbeker van Skip Hop is je lunch outfit voor die kleintje helemaal compleet. 

  Mini fashion #2

  Maar moeders zullen geen hippe moeders zijn als de outfitjes niet met elkaar matchen! Wanneer mini-you met een Skip Hop rugzakje loopt, kan mama natuurlijk niet achterblijven. Om nou ook met een ware beauty van een eenhoorn op je rug te lopen is wellicht een beetje raar! Voor hippe moeders (en daddy's natuurlijk) is daarom speciaal, de Skip Hop luiertassen gelanceerd! Deze complete lijn meer functionaliteit en stijl aan de luiertas. Hoe dat nou weer mogelijk is?! Nou, heel simpel! De wensen van "alle" papa's en mama's zijn in skip hop luiertas lijn verwerkt. Het is nog net geen digitale versie geworden. Een ideale 'luiertas' voor elke ouder dus!! Te leuk toch?!  

  Skip, hop and smile!