Voordeelpakketten

Voordeelpakketten  Er zijn geen producten in deze categorie.

Stapel je familie momenten met Skip-Hop

 Die gezichten... wanneer die kleine ukkies de namen van verschillende dieren leren - uitspraken waar je geen touw aan vast kan knopen... die momenten zijn GOUD waard. Mijn naam is Skip Hop en wij stapelen familie momenten! Cool he?!

Jouw Favoriet

Elk kind heeft een favoriet dier - en boft jouw kleintje ff.. want bij de meeste coole on-the-go Skip Hop rugzakjes hebben wij, een bijpassende drinkbeker EN broodtrommel! De Zoo Lunchies maken lunchtijd dus extra leuk! Deze combi heeft precies de goede SIZE voor kleine kinderen. De Skip Hop 'familie momenten' dragen bij naar onafhankelijkheid van jouw kleintje.  

Kiddies on-the-go

Lekker een dagje weg?! ideaal om ook een lunchtrommeltje bij je te hebben. Even een klein rustmomentje voor die kleine beentjes van jouw mini-you kan nooit kwaad. De rugzakjes hebben een hoofdvak, met genoeg ruimte voor een bijpassend broodtrommeltje, heerlijk gevuld met lekkers voor onderweg. De on-the-go rugzakjes zijn tevens voorzien van een geïsoleerd, afwasbare inhoud. Lekker makkelijk dus, want het houdt je eten en drinken goed koud.  

De Lunch Kit

Deze "grote kiddie" kit stimuleert zelfstandig eten! De Lunchtrommel is makkelijk door jouw kleintje te openen en weer dicht te doen uiteraard. Het rubber in de lunchkit helpt eventueel lekken voorkomen, dus geen paniek voor moeders ;)!

De drinkbeker heeft een pop-up deksel zodat het flexibele rietje schoon blijft. Mocht het rietje vies worden, no worries! Een tweede rietje wordt meegeleverd voor stress onderweg. Deze drinkbeker is voorzien van een handvat (met klittenband) voor een goede grip voor kleine handjes. Als kers op de taart - is deze set geschikt voor de vaatwasser. YEAH! 

De Skip Hop 'familie momentjes' zijn dus volledig kiddie en moeders proof, kun je wel zeggen. Niet al te onbelangrijk om moeder over te slaan toch?! De skip-hop voordeelpakketten zijn niet alleen super handy voor onderweg maar ook een musthave voor op school of peuterspeelzaal. Het aller belangrijkste van allemaal is dat deze combi's erg leuk zijn voor de kids!