Lief! Autostoelen

Lief! Autostoelen  Er zijn geen producten in deze categorie.

Lief! autostoelen

Bent u op zoek naar een trendy en betrouwbare autostoel? Bekijk dan eens onze Lief! autostoelen. De Lief! autostoelen zijn naast erg vrolijk en comfortabel ook heel betrouwbaar, waardoor uw kind altijd veilig in de auto zit.

Bij Liefzebraatje.nl vindt u verschillende soorten Lief! autostoelen. Zo kunt u kiezen uit een Lief! autostoel voor een meisje of voor een jongen. Daarnaast maken wij onderscheid in Lief! autostoelen voor kinderen van 0-13 kg (ongeveer 0 tot 1 jaar oud) en Lief! autostoelen voor kinderen van 9- 36 kg (ongeveer 9 maanden tot 11 jaar oud).

Lief! autostoelen 0-13 kg

Onze Lief! autostoelen van 0-13 kg zijn niet alleen erg leuk maar ook erg functioneel. Zo beschikt de autostoel over een uithaalbare zitverkleiner en past de autostoel op diverse kinderwagens van grote merken. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

• Easywalker sky
• Mima kobi
• Mima xari 
• Stokke Xplory 4
• Maxi-Cosi Mura 
• Mutsy 4rider

Lief! autostoelen 9-36 kg

Ook onze Lief! autostoelen voor kinderen van 9-36 kg beschikken over diverse functionele eigenschappen. Zo is de bekleding wasbaar, is de stoel verstelbaar naar ligstand en is de zitverkleiner en hoofdsteun te verwijderen. Uiteraard voldoen de Lief! autostoelen aan de Europese normering en beschikt de autostoel over een goede veiligheidsgordel.

Hoe kan ik een autostoel bevestigen?

Een autostoel van Lief bevestigt u door middel van een 3-punts autogordel. Het voordeel is dat u deze stoelen in (bijna) alle auto’s kan plaatsen. De autostoeltjes van Lief! zijn goedgekeurd volgens Europese normering. Op de site van de Consumentenbond vindt u meer informatie over het bevestigen van een autostoel. 


Vandaag besteld is met één werkdag in huis

Bij Liefzebraatje.nl vindt u kwalitatieve Lief! autostoelen tegen de laagste prijzen. Wanneer u vandaag bij ons besteld is uw Lief! autostoel met één werkdag in huis. Voor vragen over onze Lief! autostoelen kunt u altijd contact met ons opnemen.