Trolley's

Trolley's  Er zijn geen producten in deze categorie.

Een leven op rolletjes met jouw trolley

 Voor het eerst op vakantie met je ouders en heb je écht NO IDEA wat je mee moet nemen om deze vakantie te 'overleven'? Of ben je juist een giga doorgewinterde mini-student en helemaal klaar met het zeulen van al je speelgoed naar de creche? In beide gevallen heb jij echt een trolley nodig om je leven op rolletjes (ha!) te laten verlopen.   

Mini-studententijd

Met een trolley kan jij als toekomstige 'mini-student' alle kindjes imponeren met al je speelgoed en wanneer je op vakantie gaat, kan je heel gemakkelijk alle 'overlevings essentials' meenemen op reis. Trolley's zijn kwalitatief super goed en ze zijn nog leuk ook! En guess what?! De Skip Hop familie EN pick and pack, zijn ook van de partij! De Stephen Joseph kindertrolley's zijn het grootste uit het gehele assortiment. Dus als jij heel veel speelgoed hebt, wat jij dolgraag wilt meenemen op reis - naar oma of naar de creche, is dit Your-Best-Choice.  

Uber handig

Alle trolley's zijn voorzien van een uitrekbaar handvat. Uber handig voor als je steeds langer wordt. Deze trolley's groeien gewoon met je mee. Ben jij fan van dieren of juist een girly girl - dan heb jij zo de juiste trolley gevonden. Ook zijn er trolley's voor dino liefhebbers - ruimte liefhebbers en er is zelfs rekening gehouden met de sportliefhebber.  

Pick jouw trolley en stop al je spulletjes erin, die jij dolgraag zou willen meenemen. Alle trolley's zijn geschikt als handbagage. Vervelen in het vliegtuig hoeft dus niet meer! Yeah! Een nieuw fashion item voor de doorgewinterde vakantieganger - creche ganger of voor alle 'oma verslaafden'. Heerlijk toch dat je nu alles mee kan nemen naar oma, wanneer je daar een nachtje gaat slapen. 

 Rolt jouw speelgoed al?!