Kinderrugzakjes

Kinderrugzakjes  Er zijn geen producten in deze categorie.

Een Skip Hop rugzak on-the-go!

Hey drukke mama! Wij snappen dat werk en gezin niet altijd even makkelijk te combineren is. Daarom is het super handig om je kiddie wat meer 'ruimte' (ha!) te geven. Sommige kindermomentjes moet je als ouder met een knipoog nemen natuurlijk. Is jouw mini-you ook een 'knoei poets'? Het lijkt er namelijk sterk op, dat elk kind dezelfde 'ongelukjes', meerdere malen per dag meemaakt. Best gek toch?! Met wat meer ‘ruimte’ op zijn of haar ruggetje kan jouw kiddie deze ‘ongelukjes’ makkelijk zelf wegpoetsen. 

Skip Hop 'Ellende'

Een nat T-shirt of een vieze broek, doordat die kleine zegt ZELF te kunnen eten, zijn van die bekende BAAL momentjes als ouder. Ben jij dan even blij als je kiddie een rugzakje schone kleding bij zich heeft! De Skip Hop Dieren rugzakjes maken deze ON-THE-GO momentjes, net even wat makkelijker! Een kameleon, een wasbeer, een vlinder, een giraffe, een eenhoorn, een koe, een uil, een aap, een lieveheersbeestje of toch liever een panda, een egel of een bij?! - de hele dierentuin is aanwezig. EN, niet al te onbelangrijk; de Skip Hop dierenrugzakken zijn mini-fashion voor je kiddie! 

Een match-match outfit

Is jouw ukkie helemaal FAN van de Skip Hop dierenrugzak? Dan kan je zelfs de rugzak laten matchen met een lunch-outfit. Een drinkbeker en een broodtrommeltje maken de outfit helemaal af. Hoe leuk als ze op die leeftijd al helemaal matchy-matchy naar de opvang óf school gaan. De combi-pakketten zijn al helemaal voor je samengesteld en daarom niet moeilijk om je 'outfitje' bij elkaar te rapen.  

#Skip Hop Dierenrugzak momentje

 Het is toch über schattig om die wandelende rugzakjes voorbij te zien lopen. Vergeet daarom niet, om even HET Skip Hop momentje vast te leggen. Voordat je er erg in hebt, lopen ze (in plaats van een dierenrugzakje), met een luiertas rond. HELLUUP! De tijd vliegt voorbij! Dus sta even stil bij dat kleine ukkie' momentje en bekijk die pretoogjes wanneer ze vol trots, aan al hun vriendjes en vriendinnetjes dat mooie dierenrugzakje laten zien.