Boys

Boys  Er zijn geen producten in deze categorie.

Boys van ZebraTrends

Zoals de naam al zegt, zijn de tassen van de collectie Boys speciaal voor jongens! Een lijn superstoere rugzakken en schooltassen die laten zien dat z’n drager voor niets en niemand bang is. Want hoewel dit echte Zebra Tassen zijn, zijn deze tassen niet met schattige diertjes uitgedost, maar alleen met de meest gave dieren die er bestaan: Van een rugzak bedekt met haaien, via tijgers, vleermuizen en grote boktorren, en zelfs de machtige, verschrikkelijke Tyrannosaurus Rex laat z’n gezicht zien! De tassen van de Boys collectie zijn alleen voor de meest stoere jongens bedoeld, die weten wat ze gaaf vinden!

Zebra tassen speciaal voor jongens

Met hun superstoere design zijn de rugzakken en schooltassen van de Boys collectie duidelijk ontworpen om specifiek aan de strenge eisen van jongens te voldoen. Je vindt hier geen schattige ontwerpjes en liefelijke kleurtjes; nee, dit zijn tassen die eigenwijs en recht voor z’n raap zijn! En dankzij deze superjongensachtige vormgeving zullen de tassen uit deze collectie door elke schoolgaande jongeman trots met zich meegedragen worden, waar hij ook naartoe gaat, of dit nu naar school is, of naar de voetbalclub, of uit kamperen, de stoere look van deze Zebra tassen zorgt ervoor dat de eigenaar ervan extra gemotiveerd wordt om goed voor zijn nieuwe eigendom te zorgen, om ervoor te zorgen dat ‘t netjes en in goede staat blijft. Zodoende is een tas uit de Boys collectie een ideaal cadeau voor een kind dat net naar school gaat, aangezien dit een effectieve manier is om uw zoon een eerste kennismaking te geven met wat het betekent om voor je eigen spullen verantwoordelijk te zijn, wat een vaardigheid is die vooral op school natuurlijk ook van vitaal belang is.

Gaaf, maar ook praktisch

Hoewel de tassen uit de Boys collectie zo ontworpen zijn dat specifiek jongens ze mooi zullen vinden, zijn de ontwerpers van ZebraTrends ondertussen ook niet vergeten dat een kindertas in de eerste plaats natuurlijk ook nuttig moet zijn. Daarom heeft elke tas naast een gaaf design ook een superpraktische indeling gekregen, die allerlei handige functies en karakteristieken bevat, die een kind op school dagelijks van pas zullen komen, zoals een aparte houder voor je drinkbeker en je mobieltje, maar bijvoorbeeld ook draagbanden die volledig verstelbaar zijn, om optimaal draagcomfort te garanderen, of verschillende manieren om de tas veilig en droog af te sluiten, van ritssluitingen tot klittenband; de tassen uit de Boys (new) collectie zijn allemaal ontworpen om aan de praktische en esthetische vereisten van kinderen te voldoen die zelf ook allemaal anders zijn. Deze Zebra tassen zijn net zo uniek en individueel als de kinderen die ze met zich mee dragen. Maar hoe gevarieerd het ontwerp van de verschillende tassen ook mag zijn, onder de motorkap vindt je de gebruikelijke, ouderwets stevige ZebraTrends kwaliteit. Een robuuste en uitgedachte constructie die ervoor zorgt dat deze tassen in elke denkbare situatie goed te gebruiken zijn, en die ervoor zorgt je ervan opaan kan dat de jonge meneer z’n spulletjes droog, veilig en heel blijven.